Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Od doby, co jsem na blozích (blogách?) tohoto vydavatelství je u "bojovníků za pravdu a lásku" nejhorší nadávkou a nejstrašnější dehonestací slovo "estébák".

A najednou, když se tací objeví, a to žádní malí "přizdíři", mají jejich plnou podporu, protože prezidenta Zemana je nutno tepat za každou cenu a všemi prostředky.

Koho si ovšem místo Khárla vyloví ke kandidatuře mi je záhadou.

1 3
možnosti

Mýlíš se. Je to synonymum- Hermanek. Bonzák, donašeč.

1 0
možnosti

Já Zemana nemusím i bez ale... :-)

2 2
možnosti

J84i97r82i 48V11r43a77b38e68c

18. 6. 2015 13:49

Ja taky neee.Ode mne zadna Karma pro stundentikaRvRv

1 1
možnosti

Mea culpa. To mě mělo varovat a mohl jsem si ušetřit čas. Když student doktorandského studia politologie začne větou: Zemana vůbec nemusím...tak si o objektivitě můžeme nechat zdát a je jedno, jaký pak blog vezme směr.8-o

2 1
možnosti

Zemana nemusím, ale...

I kdybychom měli prezidenta, kterého bych měl rád, tak tento krok by mi připadal stejně nesprávný.

Nemyslím si, že prezident by měl politicky zasahovat, pokud to není nezbytně nutné. Od toho tu máme jiné instituce. Navíc tak činí na základě vlastního tvrzení, což situaci jen zhoršuje.

Tímto krokem Zeman opět potvrzuje že, spíš než na hrad, patří na pískoviště mezi tvrdohlavé děti...

3 2
možnosti
Foto

Státem vydávané tituly jsou především k tomu, aby přinutily intelektuály ke kolaboraci se svými chlebodárci.

3 0
možnosti

Stát vydává tituly?

2 1
možnosti
Foto

Za prvé sám jmenovaný pánům nesaháte ani po kotníky. Na druhou stranu splnili veškeré podmníky, které ukádá zákon k jmenování profesorem. V zákoně není uvedeno, že profesor  by neměl  člen KSČ anebo v StB. Prezident není od toho a ani Ústava mu neukládá prověřovat kandidáty na profesory. To je to samé, kdyby student splnil veškeré zákonné podmínky k  získání titulu ing a děkan VŠ jeho jmenovaní odmítl podepsat z důvodu, že se mu student z různých důvodů nelíbí. Na druhou stranu je prezidnet obkolpen panoptikem podivných lidí s podivnou minulostí a to mu nevadí. Nevadí mu, že jeden z nich dělá kanceláře a nemá zákonem stanovenou prověrku. Nevadí mu, že mu Rusko zaplatilo volební kampaň prostřednictvím Lukoil a jeho šéf  na našem území a přítel Putina mu dělá poradce a ještě je soudně stíhán. RvRv

9 3
možnosti

Promiňte, já neznám ty tři pány, kteří se nestali profesory, neznám autora článku, neznám ani Vás. Můžete mi laskavě prozradit na základě čeho jste dospěl k názoru, že autor nesahá těm třem pánům ani po kotníky?

1 1
možnosti

Ač jste projevil velikou snahu, podstata té komedie leží malinko jinde. Abych jen nerejpal, poradím kde. Zda je nutné, aby profesory kádroval soudem uznaný lhář se svými morálními excesy obklopený falešným uživatelem titulu, člověkem, který za živého boha nemůže dostat bezp. prověrku, nebo redaktorem komunistických halo novin.? Profesura je za vědu.

9 2
možnosti

nota bene, kdyz uvedeni panove jiz na VS pusobi jako docenti. Pokud by totiz chtel MZ dotahnout svuj boj za etiku a cistotu az do konce, musel by pozadovat jejich vyhazov z fakulty, aby nemohli kazit mladez. A tim by se kruh uzavrel, protoze bychom se vratili do doby pred 26 lety.

6 1
možnosti

Jinymi slovy pozadujete kadrovani na zaklade jinych nez odbornych kriterii?

Z tohoto pohledu by ovsem musel MZ ihned abdikovat, protoze spolupracoval a, nebo primo vytvoril nejvetsi gaunery v nasi politice.

4 3
možnosti

J42i46ř92í 55N37o59s57e33k

18. 6. 2015 11:42

Překvapil jste mě, studente. Zvlášť s ohledem na váš obor. Super analýza! R^

5 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS